Tempur logoM Spavanje je bitno za vaše zdravlje i dobrobit, pa zašto sebi ne omogućiti najbolje moguće spavanje? Širom svijeta vlasnici TEMPUR  proizvoda uživaju svake noći u najudobnijem spavanju zahvaljujući jedinstvenim osobinama TEMPUR materijala. Materijal nježno odgovara obliku vašeg tijela, nudi savršenu ravnotežu, potpunu udobnost i vrhunsku podršku.

PinologoPINO igračke su proizvedene od prirodnog materijala - drveta i u skladu su sa domaćim i evropskim propisima i standardima. Igra je jedan od najvažnijih segmenata dječijeg razvoja. Zabavljajući se, kroz igru, djeca uče i razvijaju svoje psihofizičke sposobnosti, stiču znanja i predstave o okolini i svijetu koji ga okružuje. 
Drvo, kao prirodan materijal, ima višestruke prednosti - topao osjećaj i prijatni zvukovi pružaju djeci okruženje pogodno za kreativnu igru. Drvo nije sakupljač prašine, lako je za čišćenje i pogodno za djecu sklonu alergijama. Uz edukativne igračke, kao što su PINO slagalice, djeca uče da raspoznaju boje, oblike, predmete, životinje, razne životne situacije. Ove igračke bude dječiju radoznalost, kreativnost, dobro raspoloženje i podstiču razvoj logičko – matematičkog razmisljanja.

zeleni BBB logo 100BIGBAMBOO predstavlja brend proizvoda nastalih kroz savremeni pristup zdravom načinu života.
Posvećen proizvodima za djecu i mlade, BigBamBoo osnovna ideja jeste poštovanje prirode i održivost kao opredjeljenje.

Kreiran od strane kompanije JamaxM iz Čačka, BIGBAMBOO propagira zdrave i eko proizvode za hranjenje napravljene od bambusa, biljke nevjerovatnih karakteristika.

elfilogoElfi je novi brend proizvoda za bebe koji će svojom funkcionalnošću olakšati, a bojama i dezenima uljepšati svakodnevne aktivnosti majke i djeteta. Elfi proizvodi su izradjeni od najkvalitetnijeg materijala, u skladu sa evropskim i domaćim standardima, sa ciljem da obezbijede sigurnost, zadovoljstvo i povjerenje najmladjih i njihovih roditelja.

Strana je u izradi.

 

 Logo-skalam-1

"SKALA MONTE" d.o.o. postoji od 2008. godine. Svojim kupcima nudi proizvode odabranih brendova, koji su u samom vrhu kvaliteta, svaki u svojoj oblasti. 

 

Nalazimo se u Podgorici, bul. Peka Dapčevića 50, Lamela C

tel: +382 20 651 786, +382 68 05 80 80

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Kontakt

SKALA MONTE D.O.O.

bul. Peka Dapčevića 50, 

Lamela C, 80000 Podgorica

tel: +382 20 651 786, +382 68 05 80 80
e-mail: office@skalamonte.me